Mohammed Messoudi bij ‘Essevee’

Gepubliceerd op 18/08/2014

Middenvelder Mohamed ‘Mo’ Messoudi heeft een contract getekend tot 2015 bij SV Zulte Waregem, met optie op een extra seizoen. 
Na zijn ontslag bij OHL en de beslissing van de KBVB Mo geen enkele straf te geven, heeft Mo enkele dagen later een nieuwe overeenkomst getekend bij het ambitieuze Zulte Waregem onder leiding van Franky Dury.

Francky Dury: “We willen Mohamed Messoudi een nieuwe kans geven na wat er gebeurd is. Ik heb een goed gesprek gehad en Mo weet dat hij een fout heeft gemaakt. Nu slaan we die pagina om en beginnen we aan een nieuw hoofdstuk voor hem, bij Zulte Waregem. Ik kom dan ook niet meer terug op wat gebeurd is. De toekomst telt nu voor Messoudi. Het is een speler met veel kwaliteiten, hij heeft ervaring en kent de Jupiler Pro League heel goed.”

Mohamed Messoudi: “Vanaf het eerste gesprek met de clubleiding voelde ik dat ze er mij echt bij wilden. De accommodatie en omkadering is op en top professioneel. Ik had ook goed gesprek met Francky Dury, een trainer die al veel bewezen heeft. Ik kijk er enorm naar uit om met hem samen te werken. Mijn honger is groot om me bij SV Zulte Waregem te bewijzen.” 

ISM behartigt al 13 jaar de belangen van Mo en begeleidde hem achtereenvolgens bij Beerschot, Willem II, Kortrijk, Gent, OHL en nu dus Zulte-Waregem!