Die beste Führung für Fußballspieler

Professionelles Management für Ihre Fußball-Karriere

Suchen Sie Ihr Team zu verstärken ?

ISM International Sport Management

ISM (International Sport Management) AG ist eine Privatgesellschaft, die gemäß der belgischen Gesetzgebung am 10.3.1994 gegründet wurde. Standort ist Antwerpen (Belgien), im aktiven Zentrum Europas.
Die Geschäftstätigkeit von ISM konzentriert sich auf den Fußballsport, insbesondere auf die Arbeitsvermittlung und Betreuung von professionellen FußballspielernISMverfügt mit ihre Geschäftsführer Walter Mortelmans (FIFA-Agent), über alle notwendigen nationalen und internationalen Lizenzen und Genehmigungen. In seinem Bereich ist ISM eine der ‘leading companies’ im BENELUX.

Brian Vandenbussche voor 1 seizoen naar Cercle Brugge!

De 35-jarige doelman Brian Vandenbussche ondertekende een overeenkomst voor 1 seizoen bij Cercle Brugge. Brian brengt een kar aan ervaring mee naar Cercle, die voorlopig nog een jonge kern hebben. Wij wensen Brian veel succes met deze nieuwe uitdaging in zijn rijkgevulde loopbaan!

Laurent Depoitre tekent voor 2 jaar met optie bij Huddersfield Town!

De 28-jarige aanvaller Laurent Depoitre tekende vandaag zijn contract in Engeland bij Huddersfield Town. Er werd een akkoord gevonden voor een overeenkomst van 2 jaar met optie op 1 extra seizoen. Wij zijn ontzettend tevreden en fier op het parcours dat Laurent tot dusver heeft afgelegd. Op deze manier sluit er opnieuw een Belg aan in de befaamde Premier League.
Wij willen Laurent van harte feliciteren en succes wensen met deze nieuwe uitdaging!

Miguel Van Damme tekent voor 2 jaar extra bij Cercle Brugge!

De 23-jarige doelman zag aan het einde van afgelopen seizoen zijn contract aflopen. Ondanks de interesse van verschillende clubs koos Miguel er voor om bij Cercle Brugge te blijven om op zijn beurt iets terug te geven aan de club die hem is blijven steunen tijdens zijn revalidatie. Wij wensen Miguel veel succes toe!