De beste begeleiding
voor voetballers

Professioneel management
van je voetbalcarrière

Op zoek naar een bepaalde speler om uw team te versterken ?

ISM International Sport Management

ISM (International Sport Management) N.V. is een privé vennootschap opgericht volgens de Belgische wetten op 10.03.1994. De vestigingsplaats is Antwerpen / België, het actieve centrum van Europa. De activiteit van de maatschappij is geconcentreerd op de voetbalsport en meer in het bijzonder op de arbeidsbemiddeling en begeleiding van professionele voetbalspelers. Ze beschikt hiervoor, met haar zaakvoerder Walter Mortelmans (FIFA Agent), over alle noodzakelijke nationale en internationale licenties en vergunningen. In deze sector is het één van de “leading companies” in de BENELUX.

Nieuws Nieuwsarchief

Dhondt scoort hattrick

Aaron Dhondt wordt dit seizoen door Waasland-Beveren uitgeleend aan R. Knokke FC. In de wedstrijd van afgelopen weekend tegen KSK Heist haalde Knokke het met een 3-1 overwinning. Dhondt werd matchwinnaar en nam alle 3 de doelpunten voor zijn rekening!

Mathieu Maertens schittert in wedstrijd tegen ex-ploeg

Mathieu Maertens heeft een schitterende prestatie op de mat gelegd tegen Cercle Brugge. Met een assist en een knap afstandsschot kroonde hij zich tot man van de match.

Mooie bekroning in deze speciale wedstrijd voor Mathieu!