De beste begeleiding
voor voetballers

Professioneel management
van je voetbalcarrière

Op zoek naar een bepaalde speler om uw team te versterken ?

ISM International Sport Management

ISM (International Sport Management) N.V. is een privé vennootschap opgericht volgens de Belgische wetten op 10.03.1994. De vestigingsplaats is Antwerpen / België, het actieve centrum van Europa. De activiteit van de maatschappij is geconcentreerd op de voetbalsport en meer in het bijzonder op de arbeidsbemiddeling en begeleiding van professionele voetbalspelers. Ze beschikt hiervoor, met haar zaakvoerder Walter Mortelmans (FIFA Agent), over alle noodzakelijke nationale en internationale licenties en vergunningen. In deze sector is het één van de “leading companies” in de BENELUX.

Nieuws Nieuwsarchief

Aboubakary Koita in de Europese selectie KAA Gent

De nog steeds maar 18-jarige Koita kwam vroeg deze zomer over van ASV Geel. Hij verteerde de overstap naar de KAA Gent vlot en kon zich al laten opmerken met zijn grote werklust en flitsende acties op de flank.

Wij kijken uit naar de verdere ontwikkeling van Abou!

L’Echo fait son analyse sur la première année académique de l’IFBI!

Voici ce que Walter avait a dire envers L’Echo sur leur article avec l’IFBI

 

Mon but n’est absolument pas de gagner de l’argent, assure ce dernier, mais je suis actif dans le football depuis 23 ans, je voulais lui rendre ce qu’il m’a apporté en investissant dans la formation des dirigeants de demain. Il faut voir mon apport non seulement sur le plan financier mais aussi en termes de réseau, de contacts.

Walter Mortelmans reageert voor Het Nieuwsblad

De Belgische eersteklassers betaalden in het seizoen 2015-16 allemaal samen 22,4 miljoen euro aan spelersmakelaars. Dat blijkt uit cijfers die voor het eerst werden vrijgegeven door de Belgische voetbalbond. Dat is liefst 2,5 keer zo veel als in Nederland, waar nochtans voor gelijkaardige sommen aan spelers werden verhandeld. Dat geld ‘verdwijnt’ dus uit het voetbal en wordt niet geherinvesteerd in andere spelers, trainers of (jeugd-)infrastructuur. Klik op de titel van het artikel voor de reactie van Walter Mortelmans!