De beste begeleiding
voor voetballers

Professioneel management
van je voetbalcarrière

Op zoek naar een bepaalde speler om uw team te versterken ?

ISM International Sport Management

ISM (International Sport Management) N.V. is een privé vennootschap opgericht volgens de Belgische wetten op 10.03.1994. De vestigingsplaats is Antwerpen / België, het actieve centrum van Europa. De activiteit van de maatschappij is geconcentreerd op de voetbalsport en meer in het bijzonder op de arbeidsbemiddeling en begeleiding van professionele voetbalspelers. Ze beschikt hiervoor, met haar zaakvoerder Walter Mortelmans (FIFA Agent), over alle noodzakelijke nationale en internationale licenties en vergunningen. In deze sector is het één van de “leading companies” in de BENELUX.

Michiel Jaeken voor 2 seizoenen naar KVC Westerlo

Michiel Jaeken tekende een overeenkomst voor 2 seizoenen met Westerlo. Westerlo is Michiel blijven volgen ondanks zijn stap terug naar KMSK Deinze, dit zorgde bij hem voor het nodige vertrouwen voor deze overstap. Wij wensen Michiel veel succes toe!

300 wedstrijden op de teller voor Tim Matthys

De rechterflankspeler begon zijn carrière op het hoogste niveau bij AA Gent, maar maakte nadien vooral naam als speler van Zulte Waregem. Na een korte Griekse passage volgde nog een jaartje bij Lierse, vier seizoenen bij RAEC Mons en sinds 2014 een verbintenis bij Mechelen. Inmiddels is Matthys 33 jaar oud en zal hij ook volgend seizoen nog uitkomen voor KV Mechelen.