De beste begeleiding
voor voetballers

Professioneel management
van je voetbalcarrière

Op zoek naar een bepaalde speler om uw team te versterken ?

ISM International Sport Management

ISM (International Sport Management) N.V. is een privé vennootschap opgericht volgens de Belgische wetten op 10.03.1994. De vestigingsplaats is Antwerpen / België, het actieve centrum van Europa. De activiteit van de maatschappij is geconcentreerd op de voetbalsport en meer in het bijzonder op de arbeidsbemiddeling en begeleiding van professionele voetbalspelers. Ze beschikt hiervoor, met haar zaakvoerder Walter Mortelmans (FIFA Agent), over alle noodzakelijke nationale en internationale licenties en vergunningen. In deze sector is het één van de “leading companies” in de BENELUX.

Nieuws Nieuwsarchief

Depoitre Rode Duivel

Laurent Depoitre is voor de 2de keer opgeroepen voor de nationale ploeg. De Belgen zullen het opnemen tegen Japan en Mexico. Wij wensen Laurent heel veel succes!

KV Mechelen met Matthys & Paulussen geeft de rode lantaarn door

KV Mechelen wint met 2-0 tegen KV Kortrijk. Tim Matthys was betrokken in beide doelpunten. Voor Laurens Paulussen werd het een wederoptreden met glans. In iedere wedstrijd waarin Laurens minuten maakte werden punten verdiend. Niet slecht voor een speler die als overbodig werd beschouwd!

Spoedig herstel Michael!

Lallemand scheurt achillespees in wedstrijd tegen tegen Hamme.
Wij wensen hem een spoedig herstel toe!