Les meilleurs conseils pour votre carrière de football

Une gestion professionnelle pour votre carrière de football

Vous cherchez renforcer
votre équipe?

ISM International Sport Management

ISM (International Sport Management) N.V. est une société privée constituée selon les lois belges le 10.03.1994. Elle est établie à Anvers, en Belgique, centre actif de l’Europe.
Les activités de la société se concentrent sur le football et plus particulièrement sur le placement et l’assistance des footballeurs. A cet effet, elle dispose, avec son gérant Walter Mortelmans (Agent de la FIFA), de toutes les licences et de tous les permis nationaux et internationaux. Dans ce secteur, elle est une des “entreprises leader ” au BENELUX.

Nouvelles Nieuwsarchief

Brian Vandenbussche voor 1 seizoen naar Cercle Brugge!

De 35-jarige doelman Brian Vandenbussche ondertekende een overeenkomst voor 1 seizoen bij Cercle Brugge. Brian brengt een kar aan ervaring mee naar Cercle, die voorlopig nog een jonge kern hebben. Wij wensen Brian veel succes met deze nieuwe uitdaging in zijn rijkgevulde loopbaan!

Laurent Depoitre tekent voor 2 jaar met optie bij Huddersfield Town!

De 28-jarige aanvaller Laurent Depoitre tekende vandaag zijn contract in Engeland bij Huddersfield Town. Er werd een akkoord gevonden voor een overeenkomst van 2 jaar met optie op 1 extra seizoen. Wij zijn ontzettend tevreden en fier op het parcours dat Laurent tot dusver heeft afgelegd. Op deze manier sluit er opnieuw een Belg aan in de befaamde Premier League.
Wij willen Laurent van harte feliciteren en succes wensen met deze nieuwe uitdaging!

Miguel Van Damme tekent voor 2 jaar extra bij Cercle Brugge!

De 23-jarige doelman zag aan het einde van afgelopen seizoen zijn contract aflopen. Ondanks de interesse van verschillende clubs koos Miguel er voor om bij Cercle Brugge te blijven om op zijn beurt iets terug te geven aan de club die hem is blijven steunen tijdens zijn revalidatie. Wij wensen Miguel veel succes toe!