ISM voor voetbalclubs

De missie

Elke voetbalclub bepaalt zijn eigen missie. Meestal wordt de sportieve doelstelling geconditioneerd door het financieel vermogen. Het is de uitdaging hier het optimale evenwicht te vinden. Dikwijls wordt dit evenwicht verstoord door externe factoren en emotionele beslissingen. Daarom is het noodzakelijk zich te laten adviseren en begeleiden door betrouwbare professionals zoals ISM, die niet beïnvloed worden door deze factoren en waarvoor de objectieve doelstelling van de club primeert.

De samenwerking tussen KV Mechelen en ISM dateert al van toen we nog in tweede klasse speelden. De spelers die ze ons tipten betekenden steeds een meerwaarde voor de club. Zo zeer zelfs dat we promoveerden naar eerste. Jonas Ivens, Koen Persoons en Bjorn Vleminckx zijn slechts enkele spelers die dankzij ISM bij KV Mechelen terecht kwamen. Wederzijds vertrouwen is de basis van de goede relatie tussen KVM en ISM.
Fi Van Hoof, sportief directeur KV Mechelen

Vakbekwaamheid

ISM heeft een uitstekende reputatie als loyale partner, gesteund op vakbekwaamheid, internationale ervaring, discretie en betrouwbaarheid, opgebouwd onder leiding van Walter Mortelmans, FIFA-agent en Master in Sportmanagement.

De mensen van ISM zijn correcte makelaars die sportethiek hoog in het vaandel dragen én know-how hebben van sporteconomie en sportmanagement. Denk daarbij ook hun grote portefeuille aan Belgische spelers en u weet waarom KAA Gent en ISM al ruim 18 jaar succesvol samenwerken.
Michel Louwagie, manager en technisch directeur KAA Gent

Netwerk

ISM biedt aan al zijn partners, een nationaal en internationaal netwerk in het voetballandschap evenals een slagvaardig team van sportieve en commerciële raadgevers, juristen en fiscalisten, voor wie loyaal partnership primeren. Het aantrekken van goede, financieel haalbare, spelers, dewelke een sportieve en financiële meerwaarde opbrengen voor de club, is de uitdaging van elke club en ook van ISM. Mits grote financiële investeringen en een grote dosis inventiviteit, heeft ISM een sterk nationaal en internationaal netwerk uitgebouwd van sportieve raadgevers en betrouwbare zakenpartners waardoor haar activiteit zich wereldwijd uitstrekt. Dit netwerk overstijgt in ruime mate het scoutingsapparaat van de clubs. Het biedt de mogelijkheid om op de goedkoopste manier te penetreren binnen het internationaal voetballandschap en de kapitaalsbeperkingen van de eigen nationale markt te overstijgen, zodat extra financiële meerwaarden realiseerbaar worden.

Club Brugge en ISM werken traditiegetrouw al lang samen. De verklaring ligt in goede afspraken en loyaliteit!
Vincent Mannaert, algemeen manager Club Brugge

Begeleiding

Opdat de speler optimaal zou renderen voor de club, is het noodzakelijk dat hij zich uitsluitend op zijn sportieve ontwikkeling kan concentreren. Daarom is een goede begeleiding van de speler noodzakelijk en dient hij ontlast te worden van alle nevenproblemen. ISM neemt hiervoor zijn verantwoordelijkheid, en aarzelt niet hiervoor ook beroep te doen op externe partners.

De Samenwerking met ISM voor mij persoonlijk is begonnen bij mijn aanstelling bij Waasland-Beveren. De besprekingen zijn altijd in constructieve sfeer en met het nodige respect voor alle partijen. Behalve zakelijk is er ook altijd sportieve kennis aan tafel, wat voor een perfecte invulling zorgt.
Dirk Huyck, voorzitter Waasland-Beveren

Arbeidsbemiddeling

Arbeidsbemiddeling betekent voor ISM het juiste evenwicht vinden tussen de mogelijkheden van de club en de wensen van de speler. Het moet voor beiden een aanvaardbaar evenwicht betekenen zodat er zich een gezonde werkrelatie kan ontwikkelen. ISM beschikt hiervoor over alle nationale en internationale licenties en vergunningen.

Op zoek naar een welbepaalde voetballer om uw team te versterken ?

Maak een afspraak