Nieuws

Mededeling: Miguel Van Damme

Gepubliceerd op 14/06/2019

Na het uitvoeren van een medische test eerder deze week, werd er bij Miguel opnieuw kanker vastgesteld.

Wij wensen Miguel een spoedige genezing toe en uiteraard zullen wij hem en zijn familie tijdens deze beproeving bijstaan.

Robbe Decostere & Olivier Deman verlengen contract met Cercle

Gepubliceerd op 11/06/2019

Robbe Decostere & Olivier Deman ondertekenden beide een nieuwe verbintennis tot en met 2021 + 2 jaar optie met Cercle Brugge.

Wij wensen beide spelers te feliciteren en kijken uit naar hun verdere ontwikkeling komend seizoen!

Anthony Swolfs tekent voor Telstar

Gepubliceerd op 31/05/2019

Doelman Anthony Swolfs zet zijn carrière vanaf volgend seizoen voort bij de Noorderburen uit Telstar. Anthony kreeg in een aantal wedstrijden voluit zijn kans bij Waasland-Beveren en bewees hierin een betrouwbaar sluitstuk te zijn voor het elftal. Wij wensen Anthony veel succes met deze nieuwe stap!

Vladimir Van de Wiel langer bij KAA Gent!

Gepubliceerd op 16/04/2019

Vladi ziet zijn harde werk beloond worden in de vorm van een contractverlenging met KAA Gent. Bij de Gentse beloftes komt Vladimir uit op het middenveld of op de rechtsback. Zijn goede mentaliteit gekoppeld aan zijn polyvalentie maakt dat hij op beide posities uit de voeten kan.

Wij wensen Vladimir te feliciteren zijn vernieuwd contract!

Mathieu De Smet maakt zijn eerste klasse debuut met Zulte Waregem!

Gepubliceerd op 16/04/2019

Bijzonder moment voor Mathieu afgelopen speeldag, hij maakte namelijk zijn debuut in de Belgische hoogste afdeling voor Zulte Waregem. Wij wensen Mathieu te feliciteren en kijken uit naar de volgende stappen in zijn nog prille maar veelbelovende carrière!

Contractverlenging voor Dhaese en Bataille

Gepubliceerd op 28/03/2019

Onze twee KVO-jonkies hebben een nieuw contract ondertekend met KVO. We wensen hen van harte te feliciteren met deze beloning en bedanken via deze weg KV Oostende voor het vertrouwen.

Tom Vandenberghe tekent voor 3 extra seizoenen

Gepubliceerd op 20/03/2019

Tom Vandenberghe ondertekende deze week een overeenkomst die hem voor de komende 3 seizoenen zal binden aan KMSK Deinze.

Wij wensen Tom en Deinze veel succes voor de eindronde en de komende seizoenen!

Debuut voor Robbe Decostere

Gepubliceerd op 04/03/2019

Robbe Decostere maakte op KV Kortrijk zijn professioneel debuut voor Cercle Brugge. De invalbeurt in het slotkwartier zal ongetwijfeld naar meer smaken. Wij wensen Robbe te feliciteren en kijken uit naar de verdere ontwikkelingen!

Archived News