News

Vandewalle brengt Knokke aan de leiding met hattrick

Published on 06/12/2017

Maxime Vandewalle scoorde afgelopen weekend een zuivere hattrick tegen Geel. De 3-1 overwinning bracht de nodige punten om aan de leiding van het klassement te staan. Proficiat Maxime!

Depoitre Rode Duivel

Published on 06/11/2017

Laurent Depoitre is voor de 2de keer opgeroepen voor de nationale ploeg. De Belgen zullen het opnemen tegen Japan en Mexico. Wij wensen Laurent heel veel succes!

KV Mechelen met Matthys & Paulussen geeft de rode lantaarn door

Published on 06/11/2017

KV Mechelen wint met 2-0 tegen KV Kortrijk. Tim Matthys was betrokken in beide doelpunten. Voor Laurens Paulussen werd het een wederoptreden met glans. In iedere wedstrijd waarin Laurens minuten maakte werden punten verdiend. Niet slecht voor een speler die als overbodig werd beschouwd!

Spoedig herstel Michael!

Published on 23/10/2017

Lallemand scheurt achillespees in wedstrijd tegen tegen Hamme.
Wij wensen hem een spoedig herstel toe!

A goal which we will remember!

Published on 23/10/2017

Depoitre scoorde afgelopen weekend een belangrijke treffer tegen Manchester United. Laurent en Huddersfield Town haalde het met 2-1 van Manchester.

Dhondt scoort hattrick

Published on 09/10/2017

Aaron Dhondt wordt dit seizoen door Waasland-Beveren uitgeleend aan R. Knokke FC. In de wedstrijd van afgelopen weekend tegen KSK Heist haalde Knokke het met een 3-1 overwinning. Dhondt werd matchwinnaar en nam alle 3 de doelpunten voor zijn rekening!

Bataille, Lloci & D'haese met Belgische U19

Published on 07/10/2017

De Belgen onder 19 jaar nemen het op tegen Rusland en Amerika. ISM wordt ditmaal vertegenwoordigd door Jelle Bataille, Matias Lloci & Robbie D’haese.

 

Veel succes jongens!

Mathieu Maertens schittert in wedstrijd tegen ex-ploeg

Published on 05/10/2017

Mathieu Maertens heeft een schitterende prestatie op de mat gelegd tegen Cercle Brugge. Met een assist en een knap afstandsschot kroonde hij zich tot man van de match.

Mooie bekroning in deze speciale wedstrijd voor Mathieu!

Back on top!

Published on 21/09/2017

Wat een bewondering en respect voor het parcours van Miguel tot dusver. Ongeziene vechtlust en winnaarsmentaliteit maakte het wederoptreden van Miguel op het hoogste niveau mogelijk!

Archived News