News

Brian Vandenbussche voor 1 seizoen naar Cercle Brugge!

Published on 27/06/2017

De 35-jarige doelman Brian Vandenbussche ondertekende een overeenkomst voor 1 seizoen bij Cercle Brugge. Brian brengt een kar aan ervaring mee naar Cercle, die voorlopig nog een jonge kern hebben. Wij wensen Brian veel succes met deze nieuwe uitdaging in zijn rijkgevulde loopbaan!

Laurent Depoitre tekent voor 2 jaar met optie bij Huddersfield Town!

Published on 23/06/2017

De 28-jarige aanvaller Laurent Depoitre tekende vandaag zijn contract in Engeland bij Huddersfield Town. Er werd een akkoord gevonden voor een overeenkomst van 2 jaar met optie op 1 extra seizoen. Wij zijn ontzettend tevreden en fier op het parcours dat Laurent tot dusver heeft afgelegd. Op deze manier sluit er opnieuw een Belg aan in de befaamde Premier League.
Wij willen Laurent van harte feliciteren en succes wensen met deze nieuwe uitdaging!

Miguel Van Damme tekent voor 2 jaar extra bij Cercle Brugge!

Published on 19/06/2017

De 23-jarige doelman zag aan het einde van afgelopen seizoen zijn contract aflopen. Ondanks de interesse van verschillende clubs koos Miguel er voor om bij Cercle Brugge te blijven om op zijn beurt iets terug te geven aan de club die hem is blijven steunen tijdens zijn revalidatie. Wij wensen Miguel veel succes toe!

Jens Naessens tekent contract tot 2019 bij KVC Westerlo!

Published on 18/06/2017

De 26-jarige Jens Naessens bereikte deze week een akkoord met KVC Westerlo over een contract van 2 seizoenen. Jens komt over van Zulte Waregem en speelde voordien ook nog voor KV Mechelen en Antwerp FC.  Wij wensen Jens veel succes toe!

Sander Coopman verlengt zijn contract bij Club Brugge tot 2020!

Published on 18/06/2017

Coopman (22) speelt sinds 2007 bij de Brugse jeugd en maakt sinds 2013 deel uit van de A-kern. In december 2014 debuteerde de middenvelder in de Europa League tegen HJK Helsinki. Het afgelopen seizoen leende Club Coopman uit aan Zulte Waregem om er ervaring op te doen. Zijn contract, dat tot 2019 liep, wordt nu verlengd tot 2020. Wij wensen hem veel succes toe!

Aboubakary Koita tekent contract bij KAA Gent!

Published on 18/06/2017

Aboubakary Koita, een 18-jarige Belg van Senegalese afkomst tekende een contract voor 2 seizoenen bij KAA Gent. Koita is een dribbelvaardige flankaanvaller die zowel op rechts als links uit de voeten kan. Hij speelde het voorbije seizoen voor ASV Geel in Eerste Amateur en was er goed voor 5 doelpunten in 29 wedstrijden. Wij wensen hem veel succes toe!

Peffer gaat ervaring opdoen bij KVC Westerlo

Published on 01/06/2017

Jordy Peffer verlaat KV Mechelen voor 1 seizoen om speelminuten te zoeken bij KVC Westerlo. Jordy zet bewust een stap terug om sterker en beter terug te keren. Wij wensen Jordy veel succes met deze uitdaging

Debuut Gilles Van Remoortere

Published on 27/05/2017

Gilles Van Remoortere heeft afgelopen speeldag zijn debuut gemaakt in 1e klasse bij Waasland-Beveren.

Eerste basisplaats en doelpunt voor Peffer!

Published on 18/05/2017

Jordy Peffer stond voor het eerst aan de aftrap voor KV Mechelen en dat vierde hij met zijn eerste treffer. Wij wensen Jordy nog veel succes toe!

News by tag

Huddersfield Town

Archived News