News

Vladimir Van de Wiel langer bij KAA Gent!

Published on 16/04/2019

Vladi ziet zijn harde werk beloond worden in de vorm van een contractverlenging met KAA Gent. Bij de Gentse beloftes komt Vladimir uit op het middenveld of op de rechtsback. Zijn goede mentaliteit gekoppeld aan zijn polyvalentie maakt dat hij op beide posities uit de voeten kan.

Wij wensen Vladimir te feliciteren zijn vernieuwd contract!

Mathieu De Smet maakt zijn eerste klasse debuut met Zulte Waregem!

Published on 16/04/2019

Bijzonder moment voor Mathieu afgelopen speeldag, hij maakte namelijk zijn debuut in de Belgische hoogste afdeling voor Zulte Waregem. Wij wensen Mathieu te feliciteren en kijken uit naar de volgende stappen in zijn nog prille maar veelbelovende carrière!

Contractverlenging voor Dhaese en Bataille

Published on 28/03/2019

Onze twee KVO-jonkies hebben een nieuw contract ondertekend met KVO. We wensen hen van harte te feliciteren met deze beloning en bedanken via deze weg KV Oostende voor het vertrouwen.

Tom Vandenberghe tekent voor 3 extra seizoenen

Published on 20/03/2019

Tom Vandenberghe ondertekende deze week een overeenkomst die hem voor de komende 3 seizoenen zal binden aan KMSK Deinze.

Wij wensen Tom en Deinze veel succes voor de eindronde en de komende seizoenen!

Debuut voor Robbe Decostere

Published on 04/03/2019

Robbe Decostere maakte op KV Kortrijk zijn professioneel debuut voor Cercle Brugge. De invalbeurt in het slotkwartier zal ongetwijfeld naar meer smaken. Wij wensen Robbe te feliciteren en kijken uit naar de verdere ontwikkelingen!

eerste profcontract voor Mathieu De Smet

Published on 04/03/2019

Mathieu De Smet ziet zijn harde werk beloond worden in de vorm van een eerste profcontract. Wij wensen Mathieu te feliciteren met de succesvolle combinatie school en voetbal en ondersteunen hem hierin volledig.

Het ISM-team kijkt uit naar de verdere ontwikkeling van Mathieu!

Abou Koita op leenbasis naar KV Kortrijk

Published on 01/02/2019

Aboubakary Koita kende een sterk seizoensbegin met KAA Gent met redelijk wat speelkansen. Koita zag zijn speeltijd verminderen bij de Buffalo’s en KV Kortrijk zag er een opportuniteit in om de talentvolle flankspeler op te pikken. Abou zal op leenbasis het seizoen uit doen voor KV Kortrijk en hoopt samen met de club mooie resultaten te halen.

Proficiat Abou en veel succes!

Archived News