News

Aboubakary Koita in de Europese selectie KAA Gent

Published on 26/07/2017

De nog steeds maar 18-jarige Koita kwam vroeg deze zomer over van ASV Geel. Hij verteerde de overstap naar de KAA Gent vlot en kon zich al laten opmerken met zijn grote werklust en flitsende acties op de flank.

Wij kijken uit naar de verdere ontwikkeling van Abou!

L'Echo fait son analyse sur la première année académique de l'IFBI!

Published on 17/07/2017

Voici ce que Walter avait a dire envers L’Echo sur leur article avec l’IFBI

 

Mon but n’est absolument pas de gagner de l’argent, assure ce dernier, mais je suis actif dans le football depuis 23 ans, je voulais lui rendre ce qu’il m’a apporté en investissant dans la formation des dirigeants de demain. Il faut voir mon apport non seulement sur le plan financier mais aussi en termes de réseau, de contacts.

Walter Mortelmans reageert voor Het Nieuwsblad

Published on 17/07/2017

De Belgische eersteklassers betaalden in het seizoen 2015-16 allemaal samen 22,4 miljoen euro aan spelersmakelaars. Dat blijkt uit cijfers die voor het eerst werden vrijgegeven door de Belgische voetbalbond. Dat is liefst 2,5 keer zo veel als in Nederland, waar nochtans voor gelijkaardige sommen aan spelers werden verhandeld. Dat geld ‘verdwijnt’ dus uit het voetbal en wordt niet geherinvesteerd in andere spelers, trainers of (jeugd-)infrastructuur. Klik op de titel van het artikel voor de reactie van Walter Mortelmans!

Mathieu Maertens tekent voor 3 jaar bij OHL!

Published on 12/07/2017

De 22-jarige Mathieu Maertens trekt de deur achter zich dicht bij Cercle en vertrekt naar OHL. Mathieu ondertekende een overeenkomst voor 3 seizoenen. Wij wensen hem veel succes toe met deze nieuwe uitdaging!

Joren Dom tekent voor 3 seizoenen bij Beerschot Wilrijk

Published on 07/07/2017

De 27-jarige Joren Dom tekende vandaag een overeenkomst voor de komende 3 seizoenen bij Beerschot Wilrijk. Joren komt over van stadsgenoot Antwerp, waarmee de promotie naar de hoogste afdeling behaald werd. Wij wensen Joren veel succes met deze nieuwe uitdaging!

Brian Vandenbussche voor 1 seizoen naar Cercle Brugge!

Published on 27/06/2017

De 35-jarige doelman Brian Vandenbussche ondertekende een overeenkomst voor 1 seizoen bij Cercle Brugge. Brian brengt een kar aan ervaring mee naar Cercle, die voorlopig nog een jonge kern hebben. Wij wensen Brian veel succes met deze nieuwe uitdaging in zijn rijkgevulde loopbaan!

Laurent Depoitre tekent voor 2 jaar met optie bij Huddersfield Town!

Published on 23/06/2017

De 28-jarige aanvaller Laurent Depoitre tekende vandaag zijn contract in Engeland bij Huddersfield Town. Er werd een akkoord gevonden voor een overeenkomst van 2 jaar met optie op 1 extra seizoen. Wij zijn ontzettend tevreden en fier op het parcours dat Laurent tot dusver heeft afgelegd. Op deze manier sluit er opnieuw een Belg aan in de befaamde Premier League.
Wij willen Laurent van harte feliciteren en succes wensen met deze nieuwe uitdaging!

Miguel Van Damme tekent voor 2 jaar extra bij Cercle Brugge!

Published on 19/06/2017

De 23-jarige doelman zag aan het einde van afgelopen seizoen zijn contract aflopen. Ondanks de interesse van verschillende clubs koos Miguel er voor om bij Cercle Brugge te blijven om op zijn beurt iets terug te geven aan de club die hem is blijven steunen tijdens zijn revalidatie. Wij wensen Miguel veel succes toe!

Archived News