News

Dhondt scoort hattrick

Published on 09/10/2017

Aaron Dhondt wordt dit seizoen door Waasland-Beveren uitgeleend aan R. Knokke FC. In de wedstrijd van afgelopen weekend tegen KSK Heist haalde Knokke het met een 3-1 overwinning. Dhondt werd matchwinnaar en nam alle 3 de doelpunten voor zijn rekening!

Bataille, Lloci & D'haese met Belgische U19

Published on 07/10/2017

De Belgen onder 19 jaar nemen het op tegen Rusland en Amerika. ISM wordt ditmaal vertegenwoordigd door Jelle Bataille, Matias Lloci & Robbie D’haese.

 

Veel succes jongens!

Mathieu Maertens schittert in wedstrijd tegen ex-ploeg

Published on 05/10/2017

Mathieu Maertens heeft een schitterende prestatie op de mat gelegd tegen Cercle Brugge. Met een assist en een knap afstandsschot kroonde hij zich tot man van de match.

Mooie bekroning in deze speciale wedstrijd voor Mathieu!

Back on top!

Published on 21/09/2017

Wat een bewondering en respect voor het parcours van Miguel tot dusver. Ongeziene vechtlust en winnaarsmentaliteit maakte het wederoptreden van Miguel op het hoogste niveau mogelijk!

Eerste doelpunt van Tuur voor Waasland-Beveren

Published on 21/09/2017

Tuur Dierckx scoorde tegen Lommel zijn eerste doelpunt voor de Waaslanders. Aan efficiëntie kan niet getwijfeld worden met een voet in 3 goals op 2 wedstrijden!

Alweer een Belgische spits die scoort in de Premier League

Published on 17/09/2017

Laurent Depoitre kwam voor het eerst aan de aftrap in de Premier League. De eerste helft bracht al vroeg een kopkans voor Laurent via een aanval die hij dankzij zijn voetballend vermogen mee heeft helpen opzetten. Vroeg in de 2de helft werd Depoitre de diepte in gestuurd en met een laag gekruist schot bracht hij Huddersfield Town op voorsprong. Via een penalty kwam de tegenstander Leicester City terug op gelijke voet en de einduitslag was ook meteen bekend, 1-1! Wij kijken uit naar de verdere prestaties van Laurent in Engeland!

Jens Naessens sleept punt uit de brand in Lierse!

Published on 10/09/2017

Westerlo moest naar Lierse, een moeilijk verplaatsing! Lierse kwam tweemal op voorsprong maar Naessens bracht tot twee keer toe de score terug in evenwicht. Eindstand 2-2<br> Jens Naessens zit ondertussen al aan 4 doelpunten!

Jelle Bataille scoort tegen Portugal

Published on 10/09/2017

Jelle Bataille nam het met de nationale ploeg op tegen Portugal, de eindstand kwam op 3-1. De enigste Belgische treffer kwam op naam van Bataille!

Lallemand meteen beslissend voor Deinze

Published on 05/09/2017

Deinze nam het voor de openingsspeeldag thuis op tegen Dessel. Lallemand toonde meteen kwaliteiten door te scoren en een assist te geven wat uiteindelijk de overwinning betekende. Proficiat!

Tuur Dierckx verlaat Antwerp FC voor 3 jaar Waasland-Beveren

Published on 01/09/2017

Tuur Dierckx ondertekende op de laatste dag van de transferperiode een overeenkomst met Waasland-Beveren en trekt op deze manier de deur dicht na een knap seizoen bij promovendus Antwerp FC. De technische begaafde Dierckx kijkt er enorm naar uit om zijn steentje bij te dragen aan het mooie parcours dat Waasland-Beveren momenteel aflegt.

Wij wensen Tuur en Waasland-Beveren veel succes toe!

Archived News