News

Michiel Jaeken voor 2 seizoenen naar KVC Westerlo

Published on 18/05/2017

Michiel Jaeken tekende een overeenkomst voor 2 seizoenen met Westerlo. Westerlo is Michiel blijven volgen ondanks zijn stap terug naar KMSK Deinze, dit zorgde bij hem voor het nodige vertrouwen voor deze overstap. Wij wensen Michiel veel succes toe!

Filip Daems eindigt professionele spelerscarrière

Published on 09/05/2017

Filip Daems zet een punt achter zijn professionele spelerscarrière. Het was een plezier om in de loop van de jaren deze mooie loopbaan samen op te bouwen. Met 98 wedstrijden voor Gençlerbirligi, 210 voor Borussia Mönchengladbach en in totaal meer dan 180 wedstrijden op de Belgische velden kan men zeker spreken van een succesvolle carrière.
Wij wensen Filip te bedanken voor het vertrouwen en de correctheid gedurende al deze jaren en wensen hem heel veel succes toe met zijn activiteiten naar de toekomst toe.

300 wedstrijden op de teller voor Tim Matthys

Published on 02/05/2017

De rechterflankspeler begon zijn carrière op het hoogste niveau bij AA Gent, maar maakte nadien vooral naam als speler van Zulte Waregem. Na een korte Griekse passage volgde nog een jaartje bij Lierse, vier seizoenen bij RAEC Mons en sinds 2014 een verbintenis bij Mechelen. Inmiddels is Matthys 33 jaar oud en zal hij ook volgend seizoen nog uitkomen voor KV Mechelen.

Van de Wiel speelt zich in de kijker met KAA Gent

Published on 25/04/2017

Vladimir Van de Wiel & Matias Lloci behaalden met KAA Gent de 3de plaats op het tornooi van FC Dinamo Tbilisi.
Opvallend; Vladimir werd uit alle teams (AZ Alkmaar, F.C. Internazionale Milano, FC Dynamo Kyiv, GNK Dinamo Zagreb, …) verkozen tot de ontdekking van het tornooi.

Miguel Van Damme heeft de strijd tegen leukemie gewonnen

Published on 31/03/2017

De 23-jarige Cercle Brugge-keeper Miguel Van Damme heeft het uitstekende nieuws gekregen dat hij verlost is van leukemie. Nu volgt er nog een onderhoudskuur van twee jaar om de doelman leukemievrij te houden. Miguel kan nu beginnen werken aan zijn comeback om terug zijn plaats onder de lat te verdienen. Wij kijken enorm uit naar deze nieuwe start in de loopbaan van Miguel.

Jari Breugelmans 2 jaar langer bij Dessel

Published on 31/03/2017

Jari Breugelmans ondertekende vandaag een overeenkomst wat hem minstens tot juni 2019 aan Dessel zal binden. Wij wensen Jari veel succes en kijk uit naar zijn verdere ontwikkeling.

Een uitgestippeld traject richting voetbalwereld.

Published on 27/03/2017

(Klik op artikel voor geluidsfragment)

In 2014 kwamen Simon Van Kerckhoven en Jos Verschueren op het idee om een academische opleiding te geven in Footbal Business.

2 jaar later zitten studenten uit alle hoeken van de wereld gemotiveerd achter de banken van de VUB.
Via verschillende topics zullen ze gedreven en uitgebreid klaargestoomd worden voor een job in de voetbal-industrie.
IFBI mocht al een paar indrukwekkende namen ontvangen zoals FIFA, ING, Roberto Martínez, maar het IFBI-team trekt ook op verplaatsing en bezocht reeds FC Barcelona, Olympique Lyonnais, PSV Eindhoven, FIFA, …

Voor meer info kan je terecht op IFBI

Apply today, Skype tomorrow, Register next week & Kick-off in September

Coopman scoort belangrijk doelpunt in gewonnen finale

Published on 19/03/2017

Sander Coopman moest op de bank aan de partij beginnen. In de 2de helft mocht hij invallen en hij slaagde er ook in om een belangrijke treffer te scoren. Na 90 minuten stond de tussenstand op 2-2, beide ploegen wisten nog te scoren in de verlengingen maar strafschoppen brachten de beslissing in het voordeel van Essevee. Wij feliciteren Zulte Waregem en in het bijzonder onze spelers.

Archived News